2009.03.03. Kedd

Csak sikerült a képeket feltöltenem...Szóval.

Tegnap volt Lujzadhága névnapja (köszönöm, hogy emlékeztettél rá, R.István :D ) így hát megajándékoztam pár aprósággal, mint pl. Fiat 850-esről származó dudagomb (szebb, mint a gyári fekete bakelitdarab, nem? ), új váltóbot gumiharanggal, mert a régi már nagyon ótvar volt, valamint egy gyári váltógombbal, ami gyorsan le is került, mert amíg nincs gyári hosszúságú váltórudam, addig nagyon nehéz a fokozatokat kapcsolni, így visszament rá a homasitás hosszúfejű váltógomb. :)

És a kérdésre a válasz, ami miatt napok óta senki nem bír aludni, amit suttogva és hangosan, országszerte munkahelyeken, vonaton, utcán, és élelmiszerboltokban mindenki kérdez..... :)

RAL 7004 a felni színe.

Szép napot mindenkinek!
új dudagomb régi-új gomb és váltószoknya ilyen volt a régi RAL 7004

Kommentek

Törölt felhasználó

köszi a színkódot!

Steveee

Hehe :D :D R. István mindenhol ott van és figyelmeztet. :D

Jól áll a kisautónak az új névnapi ajándéka! :D

És köszi a felni színkódját!! ;) :)

Buszos Petya

Szép az a kúpfelni, jól fog állni a járgánynak. Az 500R is azok miatt néz ki tök jól. :D

Karki

Buszos Petya #30359:
Hát, nekem azért a gyári jobban tetszik. fel lesz majd újítva, görgõzve, szinterezve, addig meg a kúpossal fogok járni, mert egy fityónak mindig mennie kell ;) De a kúpos mellett szól az, hogy 135ösnél nagyobbat is rá tudok húzni...

Plósz Gyula

Karki #30366:
Jobban tetszik a kúpostól?? :O nem félsz hogy le fognak lõni egy ilyen beszolástól :D :D

Karki

Plósz Gyula #30382:
Rosszul fejeztem ki magamat. Tetszik a kúpos is, de 500F-re, ha lehet, 500as felnit tennék :) Buszos Petyának már leírtam korábban a veterán mercis postjában, hogy az eredeti dolgokat szeretem, így vagyok a felnivel is, persze lehet, hogy Petyának lesz majd igaza, felteszem majd a kúpost, és többet le sem akarom majd venni, fene tudja... :D

Törölt felhasználó

Karki #30389:
Látod én is így vagyok, még az ésszerû új dolgokat is el akarom távolítani, hogy vissza menjen a gyári. (Generátor) Ezzel megvárom amíg kipurcan és indokom lesz rá, hogy vissza rakjam a gyári turbináját. > ;)

Karki

Polski #30402:
Én mondjuk a generátorról nem mondok le... Volt egy idõszak, hogy õszi idõben, pesti dugóban, szakadó esõben késõ este kellett autóznom mindig, minden elektromos fogyasztó ment, sok alapjáratos haladás... mire hazaértem, szépen leszívta az akkut, a dinamó kevés volt, hogy visszatöltse. És habár nem nehéz az 500as, nem akartam minden nap betolni a gépet :)

Törölt felhasználó

Karki #30403:

Nekem vidéken azért ez másképpen néz ki. :)

Karki

Polski #30409:
Szoktam irigyelni a vidékieket.. nem tudják, mi az, hogy Pesti dugó :D

Lajoska

Karki #30403:
Polski #30409:
Ugyan már... Töltés nélkül az igazi. :)

Karki

Lajoska #30457:
Hát... ha éjszaka jön belém a már említett olasz teherautó, és éppen dinamós lett volna még a kocsi, és nem látta volna a lámpámat, mert nincs töltésem, akkor most nem mondanám neked kedélyesen, hogy igazad van :D

Hanem öröké tartó aszfaltrajzként tengetném életemet a kosztolányi dezsõ téren ;)

Lajoska

Karki #30458:
Na igen... Nekem is kétszer meg kell gondolnom, hogy indexelhetek-e még a keresztezõdésben, ha este nem akarok vaksötétben hazajönni. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!