2009.08.25. Kedd

Villámblognak tervezett cucc következik.

Tegnap Imre barátommal és örökös gimnáziumi padtársammal kirángattuk Lujzát lakatoshoz szemlére Csepelre a Mitsu közreműködésével.

Kis kóválygás után rá is találtunk a mesterre, akinek már nem egy 500-as köszönheti a feltámadását, ezért bízom benne, hogy az enyém sem fog neki nagy fejtörést okozni.
Aggodalmát fejezte ki a sok helyen felrepedezett fényezés láttán, és reméli, hogy ez nem a sokk gitt miatt van...

Megállapotdunk, hogy amint lesz időm, szétkapom az autót, és kiviszem neki natúrban csak a kasztnit, és akkor nekiláthat.
Előreláthatólag a szétszedés szeptember 5-6-ra fog esni, 7.én pedig viszem ki.
Ha minden stimmel.

Úgyhogy hazavittük az autót (menet közben azért elszakítatta velünk egy platós szutyok a vontatókötelet, de pár matrózcsomó megoldotta a problémát), és vár a sorára. Aki akar, jöhet segíteni szétszedni majd :)

Polskika közben egy újabb kontroll-lámpával boldogít:
Az indexvisszajelzőm folyamatosan világít. Rejtély, miért, de már megszoktam, hogy karácsonyi díszkivilágítás van a műszerfalon :D

Nem mellékesen pedig voltunk Gyulán veterántalin (is :) ), ahova Edinával akartam menni, de töltés híján nem vállaltam be az 500 kilcsis túrát, de fogadjatok szeretettel pár képet róla, az összeset majd később, picasára ;)




flotta óh, azok az áldott kontroll-lámpák...... rendszám lentebb. Szerintem szebb így a seggiben a helyzet változatlan egyes számú csomó, laprugóra kettes számú csomó, elszakadt kötelek összekötésére ülés, huzat és övek nélkül Zündapp a gyulai taliról ő is veterán :) Fiat 1200 cabrio majdnem az összes autó Fiat 850 Citroen GS Moszkvics :D Fiat 2300 Kacsa á Fiat 1200 cabrio 2300as belseje Fiat milletrecento autóbianki soksok motor 500asok :)

Kommentek

Steveee

2. kép: :D :D Szerintem téged direkt szívat az a km óra. ;) :D
Szép a 3. képen a kisautó. :)

Karki

Steveee #37332:
Kénytelen lesz rendesen mûködni, ha sokáig akar élni ;)
Egyvalamitõl tudok igazán falramászni, ha fölös kontrolllámpák vannak elõttem ;)

Buszos Petya

Deszééépmoszkvics! Persze a többi se kutya, de azért a GS-nek jobban állna a full gyári kinézet, mint ezek a bohócdísztárcsák meg a típusidegen fényezés...

Karki

Buszos Petya #37341:

Mondta a fickó a GS-re, hogy ez még erõsen projekt stádium, és törekszik a gyári állapotokra, szóval lesz ez még ígyse :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!