Kommentek

->Gaben<-

aztaszemétqva anyját az ilyennek...:( elszomorito hogy mi folyik ebben az országban már.:(
részvétem

Marczin János

Rohadjanak meg !
Engem meló közben hallgattak ki a rendõrök szombaton tanúként miattuk ,2 fordulóm ki is maradt .
Hajnalban a buszomon kinéztek maguknak egy egyetemista srácot . A végállomásig kísérték ,én néztem a tükörben de tettlegesség nem történt így a yardot nem hívhattam. A srác elõrejött hozzám , a 3 cigó meg hátulról nézte hogy hol fog leszállni. Mondtam neki a végállomáson hogy maradjon a buszon ,mert azon a kietlen helyen védtelen lesz .
No igen ,csak azok megvárták ,hogy újra induljunk. 3 megállóval késõbb a srác leszállt -ezt nem kellett volna - ,ezek meg ki is rabolták .
Van azon a helyen térfigyelõ kamera ,de mivel nem folyamatos képet rögzít ,csak annyit látni ,hogy a busz elmegy a megállóból ... Mondták is a rendõrök ,milyen jó lenne ha a buszon is lenne kamera !
Meddig tûrjük még az élõsködést ?! :(

Karki

Marczin János #40581:
Szegény srác...
Csak annyit kéne tenni ebben az országban, hogy aki bûnt követ el, azt rács mögé dugni. Jó gyorsan, és sok idõre.

Meg igazából az keserít el, hogy egy ilyen semmi kis aludarabot is le kellett törni.... a MÉH ilyen sokat fizet rá, vagy sok kicsi sokra megy, vagy mi????

obrotka gyula

Marczin János #40581:
Ilyen nekem is volt, engem a Ferenc körúttól követtek, de csak ketten voltak. Háztól pár méterre próbálkoztak már, de elbaszták, mert elõre felkészültem, így nem nekem fájt a dolog. :) Utána legalább egy hónapig kerülõvel jártam suliba, mert fostam a bosszútól. A tizenötezret érõ hátizsák kellett volna nekik, hogy rohadjanak meg.

Törölt felhasználó

obrotka gyula #40600:
ferenc körúton nekem is volt hasonló élményem, pedig anyira nem is durva hely...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!