Nem bírtam ki

Kiderült, hogy az új szerzeménybe - szerencsére - ugyanúgy H4-es izzók valóak, mint sok régi járgányba, pl. a Jazzbe vagy a késői kispókokba. Ráadásul sok új autóval ellentétben nem kell mindent szétszerelni a cseréhez, úgyhogy nem bírtam ki, és beletettem egy sárga izzókészletet, ami még megvolt tartalékban.
Kipróbálgatom, hogy tetszik-e, illik-e, aztán lehet, hogy bennmarad. :)

Kommentek

obrotka gyula

Én is raktam be anno. Azóta nem látok sötétben, a gyári Osramokat meg valahol elkavartam. :)

Tibee

Nekem is ezért világít sárgán a Fruzsi. :D

Totó

Természetesen nem vagy egyedül,én nekem a suziban már 2 éve bent van

Karki

obrotka gyula #55345:
Régi Swiftben is Osram van gyárilag? Vagy újabb van már neked is? :) Azon lepődtem meg, hogy az izzó csatlakozói be vannak zsírozva,biztos jó a korrózió ellen.

Tibee #55347:
Emlékszem, az arra jó volt, hogy én téged észrevegyelek Velence felé menet, de te nem vettél engem észre offos autóban, mert nekem meg nem volt semmi jellegzetességem a Mitsun :D

Totó #55349:
Na majd nekem meglátom, meddig marad bent, a Jazzben jobban láttam a sárgával, de akárki mást kérdeztem idáig, mindnek rosszabb volt a sárgával :)

Tibee

Karki #55351:
Ha más vezeti a Fruzsit, akkor mindenki szidja, hogy nem lát vele. :) Csak szokás kérdése. :) Amúgy az a hátránya, hogy sötétben villognak az ismerősök, mert megismernek a fényszórókról, a baj csak az, hogy nem tudom miért villognak. Azért, mert ismerős, vagy azért, mert eksön van. :D

obrotka gyula

Karki #55351:
Én maradok a réginél. :) De amúgy igen, gyárilag Osram van benne.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!