Tükrök, lerobbanások, javítgatások, túrák

Kétszer szállt már el az irományom, úgyhogy nem szeretném még egyszer levésni, amit akartam, úgyhogy tőszavakban. :)

500-as:

1. Lujza karbija kiköpte a ledugózott visszafolyóágat. Rezestül. Csavar lett behajtva a helyére dugó helyett, azóta jó.
2. 500-as tali Balatonfelvidéken. Nagyon jó volt.
3. Olajleeresztő csavar kiesett menet közben, pedig fél éve senki nem piszkálta. Új csavar, új olaj, működik.
4. Jobb első kerekemben lelazultak a kerékcsavarok, pedig én hajtottam be izomból. Nem értem.
5. Generátoros létére világít a töltéslámpa alapjáraton. Kema sejti a megoldást, meg lesz csinálva.
6. Készül az eredeti motorja bele vissza, köszönet érte hollonak.
7. Suzukiban pollenszűrő csere (2500 Ft, japán) + 1900 Ft ózonos klímatisztítás, az autóklubnál. Meglepődtem, jó fejek voltak.
8. Ugyanitt az autóklubnál ingyenes ránézés. Két hátsó lengéscsillapító és elölre féktárcsa-fékbetét fog kelleni, hogy ne vágják ki vizsgáról majd.
9. Lopják a cuccokat a Suzukiról. Vagy elhagyom? Először a felni egyik kupakja tűnt el (4000 Ft volt újat rendelni, bontóban sehol nem találtam, és ez csak 1 !!!! kupak), majd a bal külső tükör színrefújt borítása. Nem hiszem, hogy vandál vagy vakegér biciklis lett volna, mert akkor lett volna törmelék. De nem volt. Bontóban nincs, újonnan csak kompletten van az egész elektromos hóbelevanc, nekem pedig csak a tükörborítás kéne. 
10. 500-ason kicseréltem a külső tükröt egy szebbre, de mattabb benne a tükörlap. Majd megcsináltatom, 1500 Ftért nincsenek csodák.
11. És harmadjára is tükör: Miközben biciklivel tekertem a városban, és a pirosnál álló autók között osontam előre,egy úthibában vagy padkában - mai napig nem tudom - sikerült olyan sikeresen orra esnem, hogy repülés közben, lábbal lerúgtam egy Fábia külső tükrét. :) Menyasszonyom sajnálta, hogy nem sikerült egy akármilyen térfigyelő kamera felvételét beszerezni az esetről, jót röhögött volna rajtam. :) :) A tükör elektromos, színrefújt szaharametál példány volt, nem volt olcsó.

 

Asszem ennyi :D

Ezt a pollenszűrőt ideje volt cserélni Ez a fa meg majdnem a kocsira zuhant karbi, visszafolyó nélkül hiányzó tükörborítás új külső tükör Ez volt a régi telken

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!