2010.08.30. Hétfő Fotóvideó update

Újra gurulóképtelen az autó.
Maradjunk azért kronológiailag hűek, még mielőtt letettem volna a kocsit, történt egy s más, úgyhogy kezdjük az elején. :)

Múlt hét csütörtökön újrablankoltam az olajgomba kábelét, mert már leszakadt a csúszósaru, feltöltöttem az ablakmosó tartályát folyadékkal, kicseréltem az ablaktörlőket és lepucoltam a kocsit kívül-belül, és nagyjából ennyi tennivaló után alkalmasnak minősítettem a járgányt arra, hogy leruccanjak vele másnap a 230 kilométer távolságra elhelyezkedő Gyula városába.

Péntek reggel a KöKi-től nem messze lévő Shell kútnál találkoztam a 850es klub 2 tagjával és hozzátartozóikal, akik egy 127es Fiattal és egy 850 Limousine-nal érkeztek (meg egy offos Opel Astrával, mert amúgy nem lett volna elég hely. :) )

Az 5ös főúton indultunk el Kecskemét irányába, közben Alsónémedinél egy Bianchis kolléga is csatlakozott hozzánk.

A lefeléút azért volt számomra érdekes, mert a tavalyi találkozóra is mentünk már haverom Skoda Fabiájával (akkor a 004-es ügynök még töltésgondokkal küzdött az emlékezetes Skoda-generátor miatt), és akkor olyan halál unalmas és fárasztó volt az út, hogy 2szer is megálltunk pihenni, most meg...

csak ültem a Polskiban, mint egy boldog herceg, pöffeszkedtem az ülésben, nyomtuk neki a többiekkel a 39 fokban 85-110 között megállás nélkül, közben se olajlámpa, se gyengülés, se csörgés, se rádió, 190 kilométeren keresztül.

Tovább már nem tudtam tesztelni, ugyanis Gyula előtt 40 kilométerrel a 127esnek elmászott a gyújtása, és sehogy sem bírtuk beállítani rendesen: 3szori beállítás-próbamenet-megállás ciklus végigzongorozása után végülis vontatókötélre kapta az Opel, és továbbálltunk (közben a 850eses kolléga is hátrajött a motorteréhez azzal a felkiáltással, hogy "olyan furcsa, bugyborékoló hangja van a kocsinak", majd leszedte a hűtővíz kiegyenlítőtartály tetejét, és a következő pillanatban 1 méter magasan feltört a forró hűtővíz a kocsiból. :) :) Mikor lehűlt, és abbahagyta, két liter vizet töltöttünk bele vissza. :D )

A találkozó hátralévő 2 napján is szenzációs programok voltak - Gyulavári kastély megtekintése, soksok cirkálás Gyula csodaszép belvárosában, Pósteleki kastélypark, kastélyrom megtekintése, szabadtűzi sütögetések, versenyek.. nem részletezném, mert nem tudom visszaadni a hangulatot. Talán majd a képek, meg a linkeken a webalbumok.

http://picasaweb.google.hu/daniel.hun.khegy/VKVVT#
http://picasaweb.google.com/850TIBI/VKVVTGyula2010082729#
http://picasaweb.google.com/bgerhard/KVVT2010#
http://picasaweb.google.hu/kajdocsi13/VKVVTGyula2010082729#



Hoppá, majd elfelejtettem: és miért gurulóképtelen Edina?
Mert a hülye tulajdonosa akkorát esett a találkozó spéci kötélhúzó versenyén, hogy a Békés megyei kórház traumatológiáján az ügyeletes orvos jobbnak látta, ha 4 hétre begipszeli az alkarját csuklóval együtt... :S ;)

Öröm az ürömben, hogy így barátnőm, Dia vezette a vasárnapi felvonuláson a pókot, és úgy tűnik, kezdi megszeretni és élvezni a fityózást.  :)
De pestig még nem merte elhozni, így Gyulán marad legalább 4 hétig az autó, Dia szüleinél. :)
Többi szöveg a képek mellett.



torinói unokatesókkal indulás előtt Gyula előtt pár kilométerrel, már a Bianchival megerősödve. Itt kezdődtek a 127es problémái az ott alul mind elfolyt víz itt kéne gyújtást állítani itt a koszt leszámítva minden rendben szabálytalan, de látványos Már a kempingben. tavaly ő volt a találkozó legszebb autója edina és oldalkocsi csepel abarth. frissen fényezve, de nem polírozva, mondotta a tulaj az ügynök megbújik nem vagyok még elég nagy, hogy ilyen zsigám legyen Lancia Beta. csodaszép Kádármobil Fiat 130 2800 cm3, V6, abarth. Pókba ilyet valaki? ugyanez hátulról Kácsa, még mindig ámultba ejtő és persze 500asok :) bogár fiat 1300. gyárilag gáztartályos, mint a 130as a találkozó másik polskija. Keszthelyről jött, Zakladi Metalow utánfutóval, valamivel hátra kell nézni sorban ilyen meg már amúgyis rég volt. :) lefelé, fotó by GI fotó by GI (felvonulás) fotó by GI fotó by GI fotó by GI

Kommentek

Egér

Imádom az utolsó képet :D
Jobbulást Neked, ha jól számolom az Õszi talira pont le is veszik és tudsz jönni :)

Karki

Egér #47033:
köszi!
Én is így tervezem. Már nagyon szeretnék egy talin végig ott lenni, nem csak kutyafuttában, mint a nyárin. :( :)

Karki

Fotóvideó update

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!