2011.04.14. Csütörtök

"Srácok, ne legyetek illúziórombolóak."

Ez a mondat, és félreérthetetlen kézmozdulatok világossá tették számomra, hogy most először 4 év után - mióta veteránautókkal közlekedek -  először fordult elő, hogy nem látták valahol szívesen a kocsimat. Se több, se kevesebb, ennyi.

Pedig a lehetőségekhez mérten ki is glancoltam az autómat, bár az eső miatt polírozni nem volt módom.

Bátorkodtam ma autóval bemenni a Millenáris Vélodrom nevű helyre, ahol kifejezetten érdekesnek ígérkezett a mai program.

Illetve.

Amikor először kérdezték a kapuban, hogy nézőként vagy versenyzőként jöttem-e, mondtam, hogy csak nézőként. A pálya körüli parkolóba el is igazítottak  egy 850es ismerősömmel együtt, de amikor később láttam, hogy minden veterán-, és nosztalgiakategóriás autó a pálya közepére mehet, közte a 850es ismerősöm is, nem haboztam, és én is utánuk mentem.

Ahonnan rövid úton kiutasítottak.
Elismerem, hogy az 1920 környéki Salmsonok, 60as évekbeli Porsche és régi Austin-Healey-k és MG-k mellett az én autóm fiatalnak és hétköznapinak tűnik, de szerintem lehetett volna másféleképpen is elküldeni engem a színről, és nem úgy, hogy azt éreztessék velem: egy kommersz, lenézett KGSTs szarsággal jársz.

Szerettem volna élvezni a programot, de így eléggé rossz lett a szájízem - pár fotó lövése után eljöttem.

Vagy bennem van a hiba?

(egyébként végre végzett a gépműhely a motorblokkommal, készülnek a nikkelezett csavarok, van szép felújított dinamóm, és vittem ma homokszórni a burkolatokat és az 500as felnijeit.)


A kocsim illúzióromboló

Kommentek

Buszos Petya

Hát ez elég fákk. :( Pedig a Noszvai az nem is olyan flancból veteránozó sznob köcsög. Sebaj, lesz még ez az autó az OT-expón kiállítva. ;)

Karki

Buszos Petya #50509:
Én is ebben bíztam, amikor azt olvasom a cikkeiben, hogy jobban szeretik a kicsit kopott (na jó, elismerem, az enyém nem kicsit kopott :) ), de eredeti autókat, mint a túlrestauráltakat. Ráadásul idén az OT expón külön stand lesz a lengyel autóknak...
Szóval elviselném az elküldést, ha esetleg úgy hangozna: "Szervusz, Noszvai András vagyok, örülök hogy itt vagy, de a mai napon inkább a régebbi, különlegesebb autók dominálnának, légyszi, kint parkolj az autóval (/a tér szélén foglalj helyet) "stb. stb....
Mert ebben a vágatlan formában, ahogy fent leírtam a kitessékelésemet, én valahogy semmi barátságosat nem bírok felfedezni még utólag sem.

Az OT expót ezek után meg ha kapok is felkérést, elég sokszor át fogom gondolni.

Karki

Karki #50510:
utsó: persze elõbb kéne egy felújított polski. :)

obrotka gyula

Anno az emailt átolvasva nekem eszembe sem jutott kimenni, mert úgy tûnt, nem minket várnak oda. Ennek ellenére szopoljanak le, hogy paraszt módon tálalták a dolgot.

Amúgy az expo körül sem megy minden zökkenõmentesen. Szokás szerint. :) :)

Buszos Petya

Karki #50511: Ugyanmá' ez részletkérdés. :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!