2011.11.13. Vasárnap

Kisebb egészségügyi és pénzgyűjtési szünet után ma úgy döntöttem, hogy csináljak valamit az 500assal, mert különben sosem lesz belőle autó. :)
A mai napra a hátsó futóművek leszerelése jutott. A héten remélem, el tudom vinni homokszórni és szintereztetni őket, persze miután minden sallangot leszereltem róla. :)

Sajnálatos módon az egyiken van egy kis rohadás, és a rugótányérok sincsenek a helyzet magaslatán, de talán megoldhható, hogy még ezek visszakerüljenek, és ne egy drága, de legalább szar utángyártott elem kerüljön vissza.

Felkerült még pár apróság is, mint például rendszámtáblavilágítás, első embléma, meg hamutartó, ami ugyan egy nagy büdös lófüttyöst se számít per pillanat az egész készenléti állapotához képest, de legalább van valami látványos dolog is. :)
reaktor fedél. Már csak egy embléma hiányzik róla műhelyes kúposkerék. Szerintem ez is megy a szinterbe trapéz tuning gátló rugó és tányér a fele már kint van Ez a rohadás aggaszt jön ki a másik oldal is apróság az elejére. :) Ez lesz a következő felvonás

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!