A használós autó pozíció új nyertese:

A világ legfaramucibb kinézetű autója ( a Fiat Multiplák és a békalámpás Ford Scorpio után), vagyis a Honda Jazz. Ami most már az én nevemen van, és le is van vizsgáztatva. :)

Rögtön be is dobtuk a mélyvízbe, elhoztuk Gyuláról a hétvégén, és mivel talán még nem említettem, hogy közben elköltöztem, és az új lakásba még kell pár cucc, ezért extraként betettünk a kocsiba egy mosógépet, egy mikrót, egy ruhaszárítót, egy vasalót, egy vasalódeszkát, egy szobai mérleget, két óriási párnát, két utazótáskát, két laptoptáskát, pár könyvet, pár konyhai kelléket, körülbelül 2 készlet poharat és 3 készlet tányért, meg még pár ezer apróságot. A mai napig nem értem, hogy fért be úgy, hogy közben tökéletes kényelemben tudtam vezetni. :) Gyors 250 kilométer, kényelmes 90-110es tempóval, alapvetően gondtalanul. :)

Az úton persze kiderült pár turpisság még az autóval kapcsolatban: a féken még van mit csiszolni, a motortartó bakok 6 év állásban kicsit elgyengülhettek, mert van egy kis vibráció, a féklámpakapcsoló sincs a helyzet magaslatán, mert néha úgy gondolja a féklámpa, hogy ő most folymatosan fékez (azóta megoldva), a kézifékvisszajelző a műszerfalon sajnos folyamatosan világít (megint a rohadék kontroll-lámpák ;) ) , karbibeállítás és még pár apró dolog, de nem sok választja el attól, hogy fajintos kis használós autó legyen. :)

Az esztétikumon annyit fogok változtatni, hogy előbb-utóbb kap egy polírt meg egy szép könnyűfém felnit, és kész. Más egyelőre minek.
A sárga izzó meg szerintem elmaradhatatlan. :)

This is the beginning of a beutiful.... Something. :)

Ezúton is köszönet Diának és szüleinek a közreműködésért, és a rengeteg segítségért. :)
Most így állunk Átmeneti üléshuzat. Kárpitosra majd később költünk. Még porszívóztunk, kezd egész kulturált lenni. Még raktunk bele csomagot. A B oszlopnál elfogyott az anyag a Honda gyárban, és gyorsan betoldottak valamit. Még Gyulán

Kommentek

KeMa

Arc ez a verda :)

obrotka gyula

Ha már úgy minden rendben lesz rajta, kölcsönadod egy próbakörre?
Még mindig nagyon tetszik.

Karki

KeMa #52684:
Köszi! :)

obrotka gyula #52691:
Miért is ne? :) Bár az még jó sok idő. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!