Helyzet van

Régóta gondolkoztam azon, hogy olyanra kéne visszaállítani a fényszórókat, mint ahogy a gyári 500as kezelési füzetben van leírva, vagyis: index helyén kétszálas izzó legyen, ami indexeljen is, és helyzetjelezzen is - kicsit amerikaiautós jelleggel.
Hallottam olyanról is, hogy az olaszoknál alul nem is volt index, csak helyzetjelző, és az oldalsó index számított előre is, bár ezt nehéz elhinnem, valamint hogy a magyar kezelési füzet németből lett fordítva, és valójában magyarországra csak olyan 500as érkezett, amiben a felső lámpatestben volt a helyzetjelző, alul meg az index. Nem tudom, mi az igazság, de most teszek egy próbát. :)

Viszont kétszálas izzóból még nem láttam sárgát, úgyhogy most döntenem kell: ragaszkodok a fehér búrához, de akkor fehéren indexel az autó, vagy sárga búra, de akkor a helyzetjelző lesz sárga?

Melyik vajon a jobb, melyikért hogyan büntethetnek meg?
És végül: Melyik áll jobban az autónak? 


Véleményeket szívesen veszek :)
Fehér búra a garázs sötétjében Fehér búra Ez meg a sárga

Kommentek

pinyti

Egyértelmű: sárga

raver

Fehér búra é s izzófesték? :)

KeMa

Keresd VadMacsot, neki vannak olyan elvetemült cuccai, mint sárga kétszálas izzó :)

Sárga helyzetjelzőért nem büntetnek meg annyira, mint a fehér irányjelzőért :)

Marczin János

Abszolút egyetértek KeMával a színt illetően! ;)

Karki

Gondolkoztam azon, hogy veszek izzófestéket, és kipróbálom fehér búrával, de iagzából megtetszett a sárga búrás dolog. :) Egyelőre marad.
Köszönöm a véleményeket! :)
Most már csak az a kérdés nálam, mennyire stílustörő az egész cucc kadmiumsárga tompítottal és refivel. Bár az egész autó eléggé sárga. :D

raver

Karki #55849:
Szerintem jól fog mutatni, mert tényleg sárga az egész autó. :)

Buszos Petya

Ha nem sárga lenne a járgány, akkor azt mondanám, hogy fehér bura + színes izzó kombó a nyerő, de szerintem jobban mutat a sárga burával.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!