Boldog 20. születésnapot!

Méltatlanul kevés szó esik a család ezen autójáról. Ez bizonyára azért van, mert sosincs vele semmi érdekes, működik, édesanyám használja, kopik, és annyi - keveset van nálam.
Viszont most úgy érzem, meg kell emlékeznem róla, hiszen 3 napja töltötte be a 20. évét, és újkora óta egyetlen családot szolgált.
Benne nőttem fel, kezdő jogsis első szárnypróbálgatásaim minden nehézségét rá szabadítottam (ennek eredménye volt többek között egy leégetett kuplung is), számtalan buliba, külföldi nyaralásra vonszolt el, és a 370 000 környékén álló kilométeróra, az eléggé elhanyagolt karbantartás és egy törés miatti gány javításnak köszönhetően a küszöbök és a sárvédőívek környékén elharapódzó rozsda ellenére köszöni, jól van, és esze ágában sincs kimúlni. Nagyon szeretnék hamarosan nekiállni, és gyárias állapotúra, rozsdamentesre visszaállíttatni. (aki tud hozzá bármilyen alkatrészt, szóljon, hátha épp az kell a szép állapothoz.)

Isten éltesse! 
Ez valami német autópálya volt, 6-8 éve. Gyári végsebesség 185 km/ó. 2005ben, Porecben, családi nyaraláson. 3 hónapos jogsival levezethettem Horvátországba, éjszaka. Szlovákia, síelés, 2007. Egy este a behavazott parkolóban nagyon belelendültem, hazafelé már új kuplung kellett Valahol a dunaparton Egy erdélyi túra előtt 2009, Lengyelország, újabb síelés. Falkavezér az újabb autók között is.

Kommentek

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!