2010.09.14. Kedd

Jártam újra lakatosnál.
Kicsit olyan érzésem van, hogy egyre jobban autószerű Lujza, és hogy egyre inkább nem az :S

Félkészen lehet látni nagyon, hogy mennyire küzdeni kell az elemekkel, a polski lemezt hogy kell hozzáfaragni az ötszázashoz, az utángyártást a deformált gyárihoz - színtiszta szopás lakatosnak lenni, úgyhogy én nem leszek az.
De ugyanakkor látszódik, hogy lesz belőle valami. Remélem, az a valami jó is lesz. :)

Többi szöveg a képekhez.
Az orra már szinte a helyén van, pár helyen kell már  csak heggeszteni. küszöbök is már helyükön illesztésekkel még kell játszani, mert semmi nem megy semmihez első felfüggesztés helye. kétkörös legyen a fék? alja balelső dob jobb első dob alulról csomagtér, már ilyen is van :) ez is csomagtér segge. a hátfal kissé csálé :) a sárvédőív az kábé jó helyen van. a belső dob meg van, ahol volt. jobboldal még hátra van jobbküszöb csak rábiggyesztve

Kommentek

BeZiL

Na végre halad a mester.
Fekete alapozót tüntesd el majd elemekrõl hipergyorsan, mert késõbb megbánod.
Most akkor kispók pedálok lesznek meg fõfékhenger?
Érdekes megoldás hogy külsõ doblemezt alakítja belsõ polski doblemezhez és forditva.
Kutyacsont doblemezbe melyik fajta lesz?

BeZiL

BeZiL #47379:
és NEM fordítva, elcsesztem utolsó elõtti mondatot bocs.

Karki

BeZiL #47379:
Miért zavar az az alapozó? majd a fényezõ eldönti, hogy lenne jó, nem? Bár elõbb kéne egy fényezõt keríteni. :D
Kispók fõfékhenger lesz szerintem. A kétkörös fék azért csak ad egy plusz biztonságérzetet, és OTra úgyse viszem ezt az összevissza törött autót, ami talán csak nekem ér ennyit. :)
A keréknél viszont 500as lesz, szigorúan. :)

BeZiL

Karki #47382:
Jó fényezõt válassz! :D
Akkor belsõ homlokfalat kiluggatod?

Karki

BeZiL #47383:
Lehet másként? :)

Laceeee

Karki #47382:
Azért mert az olasz is olyan hanyag mint a lengyel. Csajos autójában azért kellett felpucolnom fémtisztára a padlólemezt mert a gyári alapozó alatt pöttyös volt a fém. Itt döntöttem el, hogy kizárólag abban az alapozásban bízok meg amit én viszek fel a felületre :)
egyébként még az is elõfordulhat, hogy a gitt nem tapad meg rajta normálisan vagy valamelyik anyag oldószerével reakcióba lép és azzal együtt pereg le a felületrõl :)

obrotka gyula

Elképesztõ, milyen helyeken tudnak rohadni ezek az 500-asok. :(

Fõfékhengert erre még nagyobb élvezet feltenni, mint póckira. :) Ha nem ragaszkodsz az egyköröshöz és átlukasztod a homlokfal mögött, akkor még a szerelhetõségen is javítasz. Ha nem az eredetiség a cél, akkor mindenképpen kétkörös.

Laceeee #47404:
Nekem benzintankom volt ilyen, ott összefüggõ rozsda volt a festés alatt. Levelekben jött le. :) Amúgy annyira nem para ez az alapozó, mert egy normális fényezõ úgyis lecsiszolja. :)

Laceeee

obrotka gyula #47409:
Igazából én csak azt nem értem ha más autók elemeit normálisan le tudják alapozni ugyanabban az olasz gyárban akkor ezeket miért nem sikerül? :) Mert egy olasz elem nem az olcsó kategóriába tartozik. Bodáéknál a homlokfal 18 000Ft.

obrotka gyula

Laceeee #47410:
Szerintem nem az alapozással van a baj. Inkább azt tudom elképzelni, hogy mire eljut a préstõl a festésig, addig nedves levegõt kap. Illetve már lehet a présbe is felületi rozsdásan kerül.

Karki

Laceeee #47404:
Igy már érthetõ. látszik, milyen naiv vagyok, elhiszem, hogy az új cucc mindig jó. :S

obrotka gyula #47409:
Sajnos nem csak az 500asok.. :(
A belsõ homlokfalat lehetõség szerint nem akarom kifúrni, mert igaz, hogy nem gyári az autó, de vagyok annyira sznobköccsög, hogy nem akarom, hogy ez látszódjon :D
persze ha másként nem fér el, akkor kénytelenek leszünk (visszatenni a gyárit). BeZiL-el még azon ötleteltünk, milyen fõfékhengert lehetne még belevarázsolni úgy, hogy szerelhetõ is legyen, és el is férjen.

Laceeee #47410:
Legjobb tudomásom szerint Bodánál az elemek nem azért drágák, mert maga az elem drága. :) És az se biztos, hogy olasz. ;)

Laceeee

Karki #47412:
3/ Õk már túl sokat is kérnek érte :) Van ami egészen biztosan olasz de néhány elemrõl amire azt mondják, hogy kicsit gyengébb minõség azt nem olaszban gyártották.

KG

Kitartást a vashoz!

Kétkörös fékrendszer támogatva! Mondjuk én raknék bele hidrós kézit is. :D :D :D :D

Buszos Petya

Szépen alakulgat! Ha nem OT-zol akkor a kétkörös fék recommended. Akkor a hátsó fékkört kikötve tudsz féken állva gumit füstölni, és ez azért komoly elõny. :D :D :D

Karki

Buszos Petya #47450:
Köszi!
Bár valószínûleg nem a gumifüstölés lesz az elsõdleges cél, amit Lujzával el akarok érni. :)

KG #47441:
Köszi neked is. :)
De szerintem itt maradok a gyári megoldásnál. :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!